Modern világunkban a mobiltelefon rendkívül fontos eszközzé vált. Mindig ott van a kezünk ügyében, ott lapul a zsebünkben, hiszen már nem csak telefonására használjuk, hanem kapcsolattartáshoz, internetezéshez, tájékozódáshoz, sőt, sokan a telefonjukat használják fényképezéshez is videózáshoz is. A korszerű okostelefonok már nagyon jó minőségű videót tudnak felvenni, ezért remekül megfelelnek vloggerezéshez vagy akár videókonferencián való részvételhez is. Ilyen esetekben azonban elengedhetetlen a maximális minőség, ezért érdemes beszerezni néhány kiegészítő eszközt, mint például a telefonállvány és a mikrofon.

Az okostelefon tartó értelemszerűen a jó minőségű videó érdekében szükséges, hiszen kézben teljességgel lehetetlen mozdulatlanul tartani a készüléket. Telefonállvány használatával nem kell számolni a zavaró kézremegéssel, ráadásul így oda helyezhetjük a készüléket, ahol a legoptimálisabb, ami nem feltétlenül karnyújtásnyira van. Az okostelefon tartó állvány videókonferencián való részvételhez is ajánlott. Ilyen esetben nagy előnye az is, hogy kényelmes, hiszen a kezünk szabadon maradhat az akár több óra hosszán át tartó konferencia alatt.

telefonállvány mellett ajánljuk a plusz, külső mikrofon használatát is. Egy mobil saját mikrofonja értelemszerűen rendkívül kicsi, és már csak a fizikai mérete miatt sem képes nagyon jó minőségű hang felvételére. Mikrofonba érdemes beruházni vlog készítéséhez, videókonferenciákhoz, illetve a napjainkban népszerű podcastek felvételéhez is. A készülékkel nagyságrendekkel jobb minőségben rögzíthetjük a hangot, ami sokat számít a hallgatók szempontjából.

Szerencsére az okostelefon tartók és a mikrofonok nem jelentenek megfizethetetlen beruházást. Cégünk széles választékban kínál megbízható kiegészítőket, rövid szállítási határidővel. Termékeink megtekintéséhez látogasson el a www.fotostop.hu oldalra, ha pedig kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36 82 510 403-as telefonszámon vagy az info@fotostop.hu e-mail címen!