Egy vállalkozás vezetése rengeteg feladattal és költséggel jár, amelyeket egy cégvezetőnek kezelnie kell. Mivel az ereje véges, a takarékosság pedig ebben az esetben is lényeges, a legtöbb feladatot érdemes külső partnereknek kiszerveznie. A leggyakrabban másokra bízott feladat a könyvelés, amelyet egy olyan, pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásnak érdemes átadni, amely komoly tapasztalattal rendelkezik e téren.

pénzügyi szolgáltatások előírásai szerepelnek a számviteli törvényben, valamint az ehhez kapcsolódó kormányrendeletben, és a könyvvezetést, illetve a beszámolókészítési kötelezettséghez kapcsolódó feladatokat értjük alatta, emellett pedig a könyvviteli és a könyvvizsgálói tevékenységgel is kiegészül. A pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó könyvelő irodák, valamint a mérlegképes könyvelők beszámolókat készítenek a velük kapcsolatban álló vállalkozások pénzügyi helyzetéről és eredményeikről. A pénzügyi szolgáltatások közé tartozik a teljes körű könyvelés, a végelszámolási könyvelés, az adóbevallások készítése, az adótanácsadás, a bérszámfejtés, a hatósági ügyintézés és képviselet, az éves pénzügyi beszámoló összeállítása, valamint a jogszabály által előírt szabályzatok elkészítése.

Ha teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozást keres cége számára, a Profitkész Kft. a rendelkezésére áll! Könyvelőirodánk Budapesten, a XXII. kerületben található, és elsődlegesen budapesti, érdi és diósdi cégek számára nyújtunk pénzügyi szolgáltatásokat. Amennyiben szeretne tevékenységünkről többet is megtudni,  keresse fel a honlapunkat a www.profitkesz.hu címen, és olvasson bővebben pénzügyi szolgáltatásainkról!

Ha felkeltettük az érdeklődését pénzügyi szolgáltatásaink iránt, és szeretne megbízni bennünket cége könyvelésének elkészítésével, bérszámfejtéssel, vagy a fentebb felsorolt feladatok bármelyikével, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-30-923-1033-ma telefonszámon, illetve az info@profitkesz.hu e-mail címen!